Till alla kunder och besökare på mässan!

uh2016.pngVi på Europafilter vill tacka alla som besökte oss på UH-Mässan i Göteborg under tiden 8-11 Mars, där vi mötte väldigt många kunder, nya såväl som befintliga. Vi hade ett gott samarbete med Ramson AB som vi delade montern med och som visade sina filterlösningar för andra applikationer och vätskor.

Vi kommer under våren att presentera ytterligare produkter som stärker vår profil att serva er med bra lösningar för att höja kvaliteten på er olja och det sker genom utskick inom kort.

I samband med vår monter hade vi en tävling med några frågor om våra produkter och den dragracingbil ni kan se nedan, och det var många som hade rätt svar på de mer tekniska frågorna så resultatet blev att den som låg närmast antalet kulor i flaskan (729st) blev vinnare och det blev denna gång: Mikael Karlsson, Stora Enso i Hyltebruk. Han hade 765st vilket gav honom priset i form av en Ipad. Grattis!!

Europafilter IM AB och Micke Larsson Racing AB har ingått sponsoravtal där Europafilter IM AB skall med sina produkter verka för att öka tillförlitligheten och även minska på förbrukningen av oljor i Micke Larssons Top Methanol Funny Car ”TMFC”.

Bilen är en Dodge Charger med kolfiberkaross, Aluminium Hemi V8 på 8,5L med ca 4000 hästkrafter som ger en skjuts på 400km/h, 0-100 på 0,7s och 5g i accelerationskraft.Säsongen för denna klass inom TMFC 2016 arrangerat av FIA är 7 tävlingar i Sverige, Finland, England, Tyskland och Malta.

Säkerhetstänkandet är stort och likaså miljöarbetet, bilen går på 100% ren metanol som är ett rent förnyelsebart bränsle vilket ligger i linje med Europafilters miljötänkande.Under sommaren kommer Europafilter IM AB och Micke Larsson Racing att inbjuda till event för kunder där vi kommer att presentera både tribologi, oljerening och naturligtvis skön musik i form av en mycket potent Funny Car.

Vi önskar Micke Larsson med team all lycka och härliga repor på banorna.

gang.png